Bier is liefde!

Na jaren als barmanager van het proeflokaal bij de Martinus Brouwerij in Groningen te hebben gewerkt, heeft Andy Godderis MijnBiertjes.nl opgezet. Tijdens zijn werk ontstond bij Andy het idee om eigen label bier te gaan aanbieden. Zijn filosofie hierachter is dat bier pure liefde is. Het is cultuur, kunst en ambacht in één. En iedereen verdient zijn eigen biertje!

Bij de Martinus Brouwerij heeft hij de fijne kneepjes van het bierbrouwen (en drinken) geleerd. De Martinus familie is door de jaren heen het brouwen tot in detail gaan beheersen. Van heerlijke winterse, donkere bieren (de Smoked Porter werd zelfs uitgeroepen tot beste gerookte bier van Nederland) tot aan zachte, subtiele zomerse bieren en van alles wat daar tussenin zit. Door de jarenlange samenwerking is er een nauw contact tussen Andy en de Martinus Brouwerij ontstaan. Daardoor heeft hij het privilege om samen te werken met dit familiebedrijf en de Martinus bieren aan te bieden met jouw eigen, unieke label. Speciaal bier, speciaal voor jou!

Toen de Martnius Brouwerij vanwege de covid maatregelen zijn horeca moest sluiten, kreeg Andy plotseling tijd en ruimte om zijn plan te verwezenlijken. En is hij MijnBiertjes.nl gestart. Mijnbiertjes.nl beschikt over een eigen opslag, waar ook de label ontwerpstudio en etiketteer ruimte gehuisvest zijn. Met trots kunnen wij zeggen dat we in het prille bestaan al meerdere bedrijven, verenigingen en particulieren hebben voorzien van hun eigen label bier.

Andy heeft ondertussen hulp gekregen van oud Martinus collega’s Tom en Lizze. Zij hebben de “MijnBiertjes.nl bierproeverij” opgezet. Biersommelier Lizze en technicus Tom, zorgen samen voor een onvergetelijk moment met jouw eigen, persoonlijke biertje. Online of op locatie. MijnBiertjes.nl is hiermee uitgegroeid tot een volwaardig team van mensen met passie en liefde voor speciaalbier!

Wil jij ook je eigen, unieke label op speciaalbier? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.